Viden om Warszawa

Klik på billedet eller overskriften i boksene!

Denne side drejer sig om Warszawa, og består af omkring 40 forskellige artikler om den polske hovedstad, men jeg udelukker ikke at jeg med tiden indsætter nogle enkelte supplerende tekster. 

Værd at vide

Afsnittet indeholder 6 artikler, herunder indledning til guiden, en ultrakort historie, geografi, til og fra Warszawa, praktiske oplysninger om opholdet i byen samt en artikel om hvordan man bevæger sig rundt i Warszawa.

Temature

Afsnittet indeholder en række temaartikler, således at man kan planlægge sit besøg i den polske hovedstad på basis af interesser – og der er nok at komme efter, både hvis man kan lide natur og historie. Blandt emnerne kommer jeg ind på 2. Verdenskrig, jøderne i Warszawa, byen som regeringssæde, de mange skove og parker i Warszawa, samt muligheden for at spise, drikke og blive forelsket i Warszawa; og meget, meget andet.

Med metroen i Warszawa

Temaartiklerne er gode, hvis man gerne vil se konkrete ting i Warszawa. I dette afsnit fokuserer jeg imidlertid på stederne. Det er en praktisk mulighed for at lære Warszawa grundigt at kende ved hjælp af metrosystemet. Jeg har beskrevet over 13 metrostationer, og givet en vejledning i, hvad man kan se indenfor en radius af 10-15 minutters gang fra stationen. Genial måde til selv at udforske byen.

Warszawas historie

Afsnittet “Værd at vide” indeholder en ultrakort historie. I dette afsnit ser jeg på Warszawa gennem forskellige personers øjne på forskellige tidspunkter i historien. Det er en fantastisk mulighed for at fordybe sig i byen fra flere synsvinkler.

Skriv en e-mail til m@hardenfelt.dk, hvis du vil have en guide til at vise dig rundt i Warszawa.